Kotkalaiset tahtopalloilijat petokalan seuraava testi

19.10.2017

Kotkalaiset tahtopalloilijat petokalan seuraava testi

Muistin virkistämiseksi palataan vuoden takaisiin tunnelmiin. Korihait valmistautui kauden alussa vastaanottamaan KTP:tä Poharille ja silloinkin alla oli maukas voitto nimenomaan Lapuasta (tosin välissä oli kaksi peliä).

Paluu kotiareenalle herätti luottamusta. Nyt isketään kotkalaiset takaisin Junnu Vainion maille. Ja höpsistä.

Ray Ailuksen valmentama KTP ryntäsi jokaiseen tilanteeseen sellaisella kiihkolla, että haiparvi jäi telineisiin. Tuloksena oli 66-85 tappio ja niska kyyryssä kotiin.

Kyseinen matsi on haikoutsi Jarno Nikulan mielessä edelleen. Samoin on tiedossa Ailuksen poppoon tahtopallo. Pitää olla heti läsnä pelissä.

-Heidän peli on ailahdellut alkukaudesta, mutta meidän pitää olla valmiina kovaan intensiteettiin, Nikula linjasi.

KTP:n näkyvin pelaaja on ollut Kenneth Simms. Isokokoinen peluri on joukkueensa kärjessä niin pisteissä, syötöissä, levypalloissa kuin menetyksissäkin.

-Simms on kova kaveri ja Jermont Horton on hyvänä päivänä paha pideltävä. Kotkalla on hyviä puolustajia joukkueessa kuten Joni Herrala, Nikula luetteli.

Korihait saapui keskiviikkoillan Lapua-pelistä takaisin aamukahdelta, kun KTP on saanut viikon keskittyä tähän peliin. Nikula ei silti usko tällä olevan suurta vaikutusta.

-Olemme pelanneet vähän aikaa sitten, mutta meillä on takana kotiyleisön tuki ja toisaalta heillä on pitkä bussimatka tänne. Puntit menevät suurin piirtein tasan, Nikula vertaili.

Mikael Herbert oli keskiviikon pelistä poissa. Hänen pelikuntonsa selviää pelipäivänä.

Korihait – KTP siis Uusikaupunki 400 -areenalla pe 20.10. Pallo nousee klo 18.30!