Kouvolaan mars – Eric McAlister saa tulikasteensa perjantaina

9.11.2016

Kouvolaan mars – Eric McAlister saa tulikasteensa perjantaina

Alkukauden pää kolmantena jalkana pitkin Suomenmaata kirmannut haiparvi sai yhdeksän päivän huilin pelihommista. Tätä aikaa ei kuitenkaan käytetty Pokemonien metsästykseen, vaan perusasioiden hiomiseen.

-Päästiin pitkästä aikaa taas treenaamaan fysiikkapuolta ja puolustukseen liittyviä asioita käytiin myös läpi, joukkueen päävalmentaja Jarno Nikula kertoi.

Petokalan pitkien pelaajien kohtalo kiinnostaa monia. Eric McAlister sai vihdoin pelilupa-asiat kondikseen ja hyppää kehiin perjantaina.

-Eric pääsee nyt tositoimiin. Yritämme tehdä aloituksesta sellaista, ettei mies ottaisi liikaa paineita. Hän on hyvin liikkuva kaveri ja nyt nähdään sitten mihin mies pystyy, Nikula ennakoi.

ericmcalister

Joukkueen tuorein vahvistus Eric McAlister saa tulikasteensa perjantaina. Kuva: Mainostoimisto Grafesko

Hurjasta ilmalennosta toipuvan Marcus Vaninkin tilanteessa on valoa jatkuvasti enemmän.

-Marcuksen vointi on koko ajan parempi ja hän on aloittanut varovaisesti harjoittelun, Nikula selvitti.

Perjantaina lähdetään itään päin ja linja-auto stoppaa taukojen lisäksi Mansikka-Ahon hallin kohdalla. Hallitsevan mestarin Kouvojen kausi on lähtenyt vaihtelevasti liikkeelle. Plakkarissa on kolme voittoa ja kaikki ovat kotiareenalta. Valmentaja Nikula on myös seuraillut kouvolalaisten edesottamuksia.

-Paljon on muutoksia siellä ollut niin valmentajistossa kuin pelaajapuolelle. Pieti (Poikola) käyttää laajaa rosteria ja he heittävät eniten kolmen pisteen heittoja koko sarjassa, Nikula tiesi.

Nimeltä Nikula mainitsee kaksi Kouvojen pelaajaa. Steven Pledger on kovan luokan pistenikkari. Pledger on säkittänyt 21,6 pinnaa per matsi. Toinen esille nouseva mies on Raheem Appleby, joka Nikulan mukaan on erittäin nopea sälli. Joukkueesta löytyy myös sarjan kolmanneksi kovin levyrimies Rakeem Buckles (11 levyriä per peli).