Lähde kokeilemaan korista – Korihait esillä syksyn riennoissa!

16.08.2019

Lähde kokeilemaan korista – Korihait esillä syksyn riennoissa!

Koripallo on aivan älyttömän mukava harrastus – tule vaikka kokeilemaan!

Korihait on perinteikäs uusikaupunkilainen koripalloseura, joka liikuttaa lajin parissa kaikenikäisiä ihmisiä. Koripallo on reipas ja mukava harrastus, ja myös välineiltään ja kausimaksuiltaan verrattaen edullinen. Seurassamme pelaa useita lasten ja nuorten joukkueita, ja lisäksi aikuisille on omat pelailuporukkansa.

Jos olet kiinnostunut tutustumaan seuraan ja lajiin tai vaikka kokeilemaan korista matalalla kynnyksellä, siihen on alkusyksyn aikana monta mahdollisuutta!

Pirkka Street Basket ke 28.8.

Pirkka Street Basket -katukoristapahtuma tarjoaa vuoden hauskimman koulupäivän Uudenkaupungin alakoululaisille jälleen keskiviikkona 28.8. Uudenkaupungin torilla. Korista on mahdollista päästä pelailemaan yhdessä kavereiden kanssa kivassa maksuttomassa tapahtumassa, johon osallistutaan koulupäivän aikana opettajan johdolla. Tapahtumasta saat myös lisätietoa koripalloharrastuksen aloittamisesta Korihaissa.

Puhtitori la 31.8.

Korihait esittäytyy lauantaina 31.8. Uudenkaupungin torilla järjestettävässä Puhtitori-tapahtumassa klo 9-13. Puhtitorilla paikalliset seurat, kerhot ja yhdistykset esittelevät tarjoamaansa harrastus- ja vapaa-ajantoimintaa.

Korihaiden pisteellä on luvassa ainakin koripallon pelailua ja hauskaa kisailua! Paikalla on eri-ikäisiä koriksen harrastajia sekä junioripuolen edustajia, joilta voit kysellä tarkemmin koriksen harrastamisesta ja seuran tarjoamista vaihtoehdoista. Pelaajien lisäksi otamme mielellämme juniorijoukkueisiimme lisää valmentajia, huoltajia ja muita toimijoita, sekä myös talkooväkeä Korisliiga-peleihin. Tule rohkeasti kysymään lisää!

Kaveripäivä junnuille ti 3.9.

Korihait järjestää 2008-2011 -syntyneille lapsille avoimet koristreenit ja kaveripäivän Pohitullin liikuntahallissa tiistaina 3.9.2019 klo 17:15-18.15. Tule rohkeasti kokeilemaan, millaista koristreeneissä on!

Mukaan tarvitset sisäpelikengät, juomapullon ja koripallon, jos sellainen on. Kaveripäivään osallistuminen on maksutonta.

Tietysti voit olla myös suoraan yhteydessä ikäryhmäsi joukkueeseen ja kysyä harrastuksen aloittamisesta ja harjoituksista lisää. Täältä näet kaikki seurassamme tällä hetkellä toimivat joukkueet. Jos sinä tai lapsesi olisi kiinnostunut aloittamaan korisharrastuksen, ota yhteyttä sivulta löytyvien yhteystietojen kautta. Tai oletko kenties kiinnostunut valmentamisesta, joukkueenjohtajan pestistä tai ehkä tuomaritoiminnasta? Ole rohkeasti yhteydessä junioritoiminnasta yleisesti vastaavaan juniorijaoston puheenjohtajaan Petri Viherään, puh. +358 5007831 99 tai petri.vihera(at)ukilukio.fi

Olet lämpimästi tervetullut mukaan koripalloperheeseen!