Mystinen vieras nähty Korihaiden treeneissä päivä ennen peliä

6.02.2018

Mystinen vieras nähty Korihaiden treeneissä päivä ennen peliä

Uusi palanen liittyi joukkueen vahvuuteen tiistain harjoituksissa.

Keskiviikon kunniaksi Korihait esittelee kotiyleisölleen jälleen kerran uuden pelaajan. Tällaista pelaajaa ei seuran historiasta toista löydykään. Ei ainakaan pitkään aikaan, joten nyt kyseessä on kauden varmasti persoonallisin värväys. Peliaikaa uudelle kaverille varmasti löytyy, sillä hän on uudenlainen joukkuepelaaja, joka kiihdyttää omilla otteillaan fanit uuteen lentoon parhaaseen HaiPower-tyyliin.

Hänen pelilupansakin pitäisi olla kunnossa, vaikka sitä saatiin metsästää kaukaa merien takaa, samaan tapaan kuin Julius Brooksin pelilupaa. Uuden hain pelaajatausta on kunnossa, koska hän on uinut taalamerissä jo pitkään kovan luokan ammattilaisena. Uutta voimaa pallonliikkeeseen ja virtaa puolustukseen on kaivattu koko kausi, mutta nyt jos koskaan ryhmään on liittymässä todellinen sytyttäjä.

Kaikki siis Pohitulliin todistamaan uutta lukua seurahistoriassa! Tätä on valmisteltu pitkään ja huolella, yllätystä siitä ei puutu. Nyt jos koskaan kaivataan päälle keltaista ja mustaa, kun kuudes pelaaja saa hait tekemään parhaansa keskiviikon Vilpas-pelissä kello 18:30 alkaen. Saattavat Vilppaan fanit saada uudesta peluristamme hieman purtavaa hampaisiinsa.