Nokia antoi kurittomalle haiparvelle selkäsaunan

9.02.2020

Nokia antoi kurittomalle haiparvelle selkäsaunan

Richaud Packin hyvä yritys ei riittänyt tänään aggressiivista Nokiaa vastaan. Kuva: Vilma Sappinen

Asetelmat

BC Nokia on yksi niistä joukkueista, jonka päänahkaa haiparvi ei ole onnistunut vielä tällä kaudella metsästämään. Keltamustien kohtaamista odoteltiin nyt erityisellä jännityksellä, kun yksi Korihaiden avainpelaajista, Jalen Henry, vaihtoi Nokian paitaan tammikuussa. Sunnuntai-illan ottelu oli Henrylle ensimmäinen ex-joukkueen kohtaaminen.

Matsin kulku

Korihait aloitti vahvasti ja käväisi heti alkuminuuteilla kuuden pinnan johdossa. Ongelmat vaivasivat kuitenkin alusta saakka erityisesti pakkipäässä – puolustuksesta oltiin alituiseen myöhässä ja sen myötä tuomareiden pillit soivat petokalalle ahkeraan. Kun Kevin Ware nappasi reilun viiden minuutin pelin jälkeen jo kolmannen virheensä, passitettiin mies penkille ja samalla petokalan peli tuntui menneen täysin sekaisin.

Huolimattomuus ja toisaalta vastustajan energia tekivätkin loppupelistä Korihaille erittäin vaikean. Tuttuihin entisiin kotikoreihinsa kolmosta toisensa perään nakellut Teemu Sulonen rikkoi ottelussa oman piste-ennätyksensä petokalan kustannuksella. Kolmannella jaksolla haipaidat saivat tekemiseensä lisäenergiaa, mutta nokialaisten kolmenkymmenen pinnan kaulaa ei kovin tosissaan päästy kuitenkaan enää haastamaan.

Pisteet sunnuntai-illan ottelusta matkasivat lopulta näätälauman mukana Nokialle loppuluvuin 71-102.

Tilastoykköset

Korihaiden pisteykköseksi nousi Richaud Pack joka kasasi 25 pistettä ja 2 levypalloa.

BC Nokian pistetilaston ykköseksi ylsi Teemu Sulonen (24/3/4). 

Koko matsin tilastot täältä. 

Osuvimmat sutkautukset

”Keskiviikkona mennään Saloon. Sitä ennen pitäisi keksiä jostain jotain kipinää ettei tule ihan kunnolla pyllyyn.” – Korihaiden päävalmentaja Jarno Nikula

Ottelun hai

Richaud Pack oli jälleen hyvässä heittovireessä viimeistellen yhteensä 25 pinnaa ja saa kutreilleen näin ollen tänään myös matsin hain kruunun.

Tulevana keskiviikkona 12.2. petokala matkustaa vieraisille Salohalliin, missä vastassa on tietysti Vilpas Vikings. Ottelu alkaa tutusti klo 18.30.