Nokialaisia torneja horjuttamaan

16.10.2018

Nokialaisia torneja horjuttamaan

Lauantaina kotiavauksessa hyvin onnistunut Stephon Jelks lähtee haastamaan Nokian näätiä keskiviikkona. Kuva: Studio FotoMika

Jaahas isot pojat. Teille olisi hommia. Pankaas siirtäen nuo kaksi tornia tuosta korin alta sivummalle. Ne häiritsevät meidän toimintaa.

Tällaista toivomusta heitellään nyt petokalan Brandon Conleyn, Mika Nuolivirran ja kumppaneiden suuntaan. BC Nokian koria vartioi jääkaappipakastimen kokoiset Sean O’Mara (208cm) ja Dragan Labovic (207cm) ja tämän kaksikon peliesitykset vaikuttavat erittäin paljon siihen, millainen vierasmatsi haiparvelle tulee.

BC Nokialla on myös pistetili vielä avaamatta. Lähellä on voitto jo ollut. Vieraskentällä tuli kuuden pinnan tappio (75-69) Vilppaan vieraana ja kotikentällä Joensuun Kataja vei sarjapaunat mukanaan yhden korin erolla (86-88).

-Aika mielenkiintoinen joukkue on vastassa. Pelaavat vanhan ajan korista ja isoja jätkiä on vastassa. Meidän mahdollisuus piilee nopeassa pelaamisessa. Siinä on oma vaaransa. Huonoja heitonvalintoja ei voida tehdä, sillä sitä BC Nokia haluaa. Jos tehdään oikeita valintoja, niin ollaan vahvoilla, haikippari Marius Van Andringa ynnäsi.

Mustakeltaisen joukkueen riveistä löytyy kaksi nuorta ex-Korihaita. Aapeli Alasen osakkeet ovat nousseet koko ajan ja Alanen on hyvää vauhtia nousemassa Korisliigan kovimpien suomalaisten pelimiesten joukkoon. Täksi kaudeksi näätälaumaan vaihtanut Teemu Sulonen on myös Van Andringalle tuttu pelikaveri viime kaudelta.

-Koetetaan pidetään huolta, että Teemu ei tee yhtään koria, Van Andringa heitti terveisiä.

Keskiviikon ottelu näkyy suorana tuttuun tapaan Elisa Viihde Sport -palvelussa. Nokia-matsin jälkeen siirrytään viikonloppuna taas kotikentälle, kun lauantaina haialtaaseen saapuu Kataja Basket.