Nokkiiko Lokki vai näykkiikö Hai?

8.10.2018

Nokkiiko Lokki vai näykkiikö Hai?

Haluatteko kuulla uutisen? Ei se mitään, kerron joka tapauksessa. Korihaiden tosipelit alkavat vihdoin keskiviikkona! Ja samaan hintaan vielä toinen uutinen, meillä on nyt kapteeni joka ei vanhoja muistele.

Petokalan vierastilasto viimeiseltä kahdelta vuodelta on varsin synkkää luettavaa ja ensimmäinen peli suuntautuu Helsinkiin. Seagullsin kotipesästä ei ole menestystä herunut, mutta haikippari Marius Van Andringalla on ehdotus, mihin vanhat tilastot voi laittaa.

-Mä heittäisin vanhat tilastot roskikseen. Meillä on nyt aivan eri joukkue kuin viime vuonna ja nyt lähdetään puhtaalta pöydältä liikkeelle, Van Andringa kehotti.

Kapteenin silmissä joukkue ei ole lähellekään parasta iskukykyä, mutta riittävä tässä vaiheessa.

-Meille tuli vajaat kaksi viikkoa sitten huono vaihe harjoittelussa, kun tuli niin paljon uutta asiaa että millään ei pystynyt kaikkea sisäistämään. Nyt ollaan taas otettu askelia eteenpäin. En näe mitään syytä, miksemme voisi voittaa keskiviikkona, Van Andringa pamautti.

Seagulls on vastustaja, joka tunnetaan nopeasta pelistä. Myös Van Andringa tietää juoksuvoiman ja kuvioiden toteuttamisen uskollisuuden. Lisäksi hän nostaa yhden pelaajan esille.

-Siellä on (Tuukka) Kotti. Kaikki nyt tietää, miten kova puolustaja Kotti on. Nykyään hän heittää kaukaakin tarkasti, joten puolustaminen on entistä vaikeampaa, Van Andringa ounasteli.

Seagulls menetti kaksi runkopelaajaa, kun Antti Kanervo pakkasi kapsäkkinsä ja siirtyi Islantiin. Antti Niskanen puolestaan vaihtoi maisemaa Kauhajoelle. Muuten joukkue on pysynyt valmentajaa myöten samanlaisena jenkkinelikkoa lukuunottamatta.

Entuudestaan tuttu amerikkalaisista on vain Christopher Ortiz, joka pelotteli vastustajia viime kaudella Lapuan korin alla.