Onko Kotka keskiviikkona rauhoitettu?

22.10.2019

Onko Kotka keskiviikkona rauhoitettu?

Elias Eerikinharjulta ja kumppaneilta vaaditaan keskiviikon matsissa sähäkkyyttä ja tarkkuutta, jos pistetili mielitään saada auki. Kuva: Vilma Sappinen

Luontokappaleiden häirintää ei saisi tehdä tipan tippaa, mutta nyt on kyllä pakko. Kotka pitäisi saada lennosta alas ja rauhoittaa yhdeksi illaksi. Haileirissä ei viihdytä nollakerhossa ja sieltä on kova hinku pois. Tämä onnistuisi Kotkan rauhoittamisella.

KTP on kerännyt kukkaroonsa kaksi voittoa ja kolmaskin oli liikuttavan lähellä. Seagullsien vieraana pisteet lipuivat käsistä, kun Tuukka Kotti upotti kakkosen kymmenen sekuntia ennen loppua. Värikäs matsi aiheutti myös keskusteluja jälkikäteen.

KTP on toistaiseksi erikoistunut Pirkanmaan kaatajaksi, sillä voitot ovat Pyrinnöstä kotikentällä ja BC Nokiasta vieraskentällä. 

Joukkueen kivijalkoja pisteiden valossa ovat olleet Byron Wesley 19,3 pisteen keskiarvolla ja JayVaughn Pinkston 18,5 paunan keskiarvolla. Ja löytyy riveistä myös yksi ex-Hai. Topias Kuukkanen viihdytti viime kaudella ukilaisyleisöä ja yrittää nyt hiljentää Poharin vihreässä paidassa.

Korihaiden tavoite ei ole salaisuus. Pippalot omalla korilla on loputtava. Lähes 100 pistettä omaan päähän per ottelu on liikaa ja se on pilannut petokalan mahdollisuudet jo useasti. Jos puolustuspeli paranee, on avausvoitto omissa käsissä.