Otteluinfo: Korihait – BC Nokia 10.10.2023

7.10.2023

Otteluinfo: Korihait – BC Nokia 10.10.2023

Tervetuloa Uusikaupunki Areenalle!

Valtakunnallisen Energiansäästöviikon energinen kotiottelu! Kauden toisessa kotiottelussa Korihait isännöi BC Nokiaa, jota vastaan on viime vuosina pelattu kuumia ja tiukkoja vääntöjä. Luvassa on kahden voittamattoman joukkueen kamppailu, joten kuumaa ja tiukkaa matsia on odotettavissa myös tiistaina, joten viininpunaista päälle ja Pohitulliin!

Otteluisäntänä VSV/Omavoima.

Tästä infosta löydät kaikki tarvitsemasi tiedot ottelutapahtumista!

Paikka: Uusikaupunki Areena (Pohjoistullitie 3)

Ovet auki otteluun: klo 17.30

Ottelu alkaa: klo 18.30

Liput: Aikuiset 20€ (S-etukortilla 18€), Opiskelijat ja eläkeläiset 14€, Lapset (7-12v.) 5€.

  • Ennakkolippuja ostettavissa Uudenkaupungin Kesportista (Alinenkatu 19) Lippuja voi myös tiedustella Raimo Rantaselta numerosta +358 405 464 100.
  • Lipunmyynnissä maksutapoina toimii käteinen, korttimaksu, Smartum-setelit ja ePassi ja MobilePay.

Uusikaupunki Areenan erikoisjärjestelyt

Monitoimijatalo Wintterin rakennustöiden takia Uusikaupunki Areenan järjestelyissä on tapahtunut muutoksia, jotka katsojien tulee ottaa huomioon otteluun saavuttaessa.

Pysäköinti: Uusikaupunki Areenan parkkipaikat löytyvät tällä hetkellä ainoastaan jäähallin parkkipaikalta. Areenan yläpiha (Pohjoistullitieltä uimahallin risteyksestä heti oikealle) on aidattu työmaa-alue, jonne on pääsy kielletty. Jäähallin parkkipaikka on osoitteessa Koulupolku 1 ja ajo parkkipaikalle tapahtuu Viikaistenkadun puolelta. Parkkipaikalta on noin 150 metrin kävelymatka pyörätietä pitkin kohti areenaa.

HUOM. Uimahallin parkkipaikka on tarkoitettu ainoastaan uimahallin asiakkaille.

Sisäänkäynti: Yleisö saapuu areenalle ”vanhan sisäänkäynnin” kautta eli työmaan puoleisesta päädystä. Esteetön kulkeminen areenaan on rakennuksen entisestä pääsisäänkäynnistä, johon voi kulkea koulun etupihan kautta.

Korihaiden oma Olkkari

Korihaiden viralliset jälkipelit aina matsin jälkeen Public House Olkkarissa (Alinenkatu 24). Luvassa on pelaajahaastattelu, tarjouksia sekä arvontaa. Kotipelipäivinä saat Captain’s Makasiinista (Aittaranta 12) -10% alennuksen ruokatuotteista kausikortilla tai ottelulipulla.

Valmentajien kommentit

Darko Mihajlovic, Korihait

”Nokialla on hyvä meininki tällä hetkellä joukkueessa. He pelaavat intensiivistä ja aggressiivista koripalloa molemmissa päissä kenttää. Meidän täytyy vastata heidän intensiteettiin ja energiaan, jos haluamme voittaa. Odotan kovaa peliä ensiminuuteista lähtien.”

Greg Gibson, BC Nokia

”Olen erittäin vakuuttunut Korihaiden otteista tällä kaudella. Kentällä on erittäin hyvä johtaja, ja pelaajat kamppailevat kovaa. Yritämme vahvistaa identiteettiämme ja tuleva ottelu yksi askel sitä kohti.”

Kokoonpanot

Korihait:

Javion Ogunyemi, Viljami Arvonen, Wesley Person Jr., Bojan Sarcevic, Joni Herrala, Travis Jocelyn, Valtteri Pihlajamäki, Jalen Jackson, Thomas Vehmanen, Mikael Aalto.

Sivussa: Akseli Arvonen

BC Nokia:

Kahron Ross, Hugo Boman, Niki Juntunen, Gabriel Mupapa, Patrick Tapé, Both Gach, Tucker Richardson, Niko Mattila, Tomas Murphy, Fiifi Aidoo, Kalle Peltonen.

Sivussa: Antti Ahonen, Aku Välimäki

PÄIVITYS: 10.10. klo 11:10: Aku Välimäki ei pelaa

GTD 75% = pelaaja on todennäköisesti mukana ottelussa
GTD 25% = pelaaja on todennäköisesti pois pelistä

Korihait – BC Nokia tiistaina 10.10.2023 klo 18.30 Uusikaupunki Areenalla. Otteluisäntänä VSV/Omavoima. Ottelua voit seurata Ruudusta klo 18.20 alkaen.