Otteluinfo: Korihait – Helsinki Seagulls 3.2.2024

29.01.2024

Otteluinfo: Korihait – Helsinki Seagulls 3.2.2024

Tervetuloa Uusikaupunki Areenalle!

Korisliigan runkosarja päätetään lauantaina Pohitullissa jännittävässä ja kutkuttavassa tilanteessa! Mollivoittoinen tammikuu on ajanut Korihait siihen pisteeseen, että tulevan jatkosarjapaikan kohtalo ratkeaa viimeisessä ottelussa. Vastus on kova, sillä Uuteenkaupunkiin saapuu kärkijoukkue Helsinki Seagulls, joka on jo kaksi kertaa tällä kaudella lyönyt haiparven parketilla.

Voitolla Korihait on varmuudella ylemmässä jatkosarjassa. Tappion kohdalla joudutaan jännittämään samaan aikaan pelattavien Kauhajoki–Pyrintö ja Kouvot–Bisons -otteluiden tuloksia. Jos jompikumpi Kauhajoki tai Kouvot häviää ottelunsa, silloin Korihait on myös ylemmässä jatkosarjassa. Mikäli kumpikin joukkue voittaa oman ottelunsa, Korihait pelaa loppukauden alemmassa jatkosarjassa ja tavoittelee kahta viimeistä pudotuspelipaikkaa viimeisessä kymmenessä ottelussa.

Lauantaina tarvitaan kaikkien tukea ja kannustusta, joten tule Pohitulliin tekemään yhdessä historiaa!

Otteluisäntänä OP Lounaisrannikko.

Tästä infosta löydät kaikki tarvitsemasi tiedot ottelutapahtumista!

Paikka: Uusikaupunki Areena (Pohjoistullitie 3)

Ovet auki otteluun: klo 16.00

Ottelu alkaa: klo 17.00

Liput: Aikuiset 20€* (yli 17v.), Opiskelijat ja eläkeläiset 14€, Lapset (13-15v.) 8€, Lapset (7-12v.) 5€.

  • * S-etukorttialennus -2€
  • Ennakkolippuja ostettavissa Uudenkaupungin Kesportista (Alinenkatu 19) Lippuja voi myös tiedustella Raimo Rantaselta numerosta +358 405 464 100.
  • Lipunmyynnissä maksutapoina toimii käteinen, korttimaksu, Smartum, ePassi ja MobilePay.

Pysäköinti: Uusikaupunki Areenan parkkipaikat löytyvät tällä hetkellä ainoastaan jäähallin parkkipaikalta. Areenan yläpiha (Pohjoistullitieltä uimahallin risteyksestä heti oikealle) on aidattu työmaa-alue, jonne on pääsy kielletty. Jäähallin parkkipaikka on osoitteessa Koulupolku 1 ja ajo parkkipaikalle tapahtuu Viikaistenkadun puolelta. Parkkipaikalta on noin 150 metrin kävelymatka pyörätietä pitkin kohti areenaa.

HUOM. Uimahallin parkkipaikka on tarkoitettu ainoastaan uimahallin asiakkaille.

Sisäänkäynti: Yleisö saapuu areenalle ”vanhan sisäänkäynnin” kautta eli työmaan puoleisesta päädystä. Esteetön kulkeminen areenaan on rakennuksen entisestä pääsisäänkäynnistä, johon voi kulkea koulun etupihan kautta.

Ravintolapalvelut: Kahvio palvelee molemmissa päissä kenttää. Anniskelualue Kukko Kolmonen -baari löytyy Pohitullin yläparvelta, hallin sisäänkäynnin yläpuolelta, jossa on tarjolla Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan alkoholijuomia.

Fanituotteet: Fanituotepiste tulostaulun puoleisen päädyn kahvion yhteydessä.

Makasiinista mahat täyteen kotipelipäivinä

Kotipelipäivinä saat Captain’s Makasiinista (Aittaranta 12) -10% alennuksen ruokatuotteista kausikortilla tai kyseisen pelipäivän ottelulipulla.

Haifanien pelietkot Olkkarilla

Public House Olkkari järjestää pelietkot lauantaina kello 14.00 alkaen ja haifanien tarjoukset voimassa. Korihait-tietovisa starttailee noin klo 15.00, ja parhaat palkitaan. Tervetuloa tutustumaan myös Korihaiden faniryhmän toimintaan!

Etkot huipentuvat yhteiseen fanikävelyyn Olkkarilta Uusikaupunki Areenalle noin klo 16.00!

Jälkipelit Olkkarilla

Korihaiden viralliset jälkipelit aina matsin jälkeen Public House Olkkarilla (Alinenkatu 24). Luvassa on pelaajahaastattelu, tarjouksia sekä arvontaa.

Valmentajien kommentit

Darko Mihajlovic, Korihait

”Voitolla saavutamme tavoitteemme.”

Vesa Vertio, Helsinki Seagulls

”Korihaiden kannalta ottelussa on valtava panos. Meidän tulee napsia voittoja, mikäli haluamme säilyttää liigan kärkipaikan. Edessä hieno ilta Pohitullissa.”

Kokoonpanot

Korihait:

Javion Ogunyemi, Wesley Person Jr., Bojan Sarcevic, Joni Herrala, Travis Jocelyn, Akseli Arvonen, Valtteri Pihlajamäki, Jalen Jackson, Thomas Vehmanen, Mikael Aalto.

Helsinki Seagulls:

Chuba Ohams, Mar’Qualen Grant, Tomas Pihlajamäki (GTD 25%), Rene Rougeau, Timo Heinonen, Lassi Nikkarinen, Okko Järvi, Shavon Coleman, Ricky Waxlax.

Sivussa: Henri Mennander, Elias Leskinen, Sakari Laakso, Tuukka Härsilä, Lenni Hervola

GTD 75% = pelaaja on todennäköisesti mukana ottelussa
GTD 25% = pelaaja on todennäköisesti pois pelistä

Korihait – Helsinki Seagulls lauantaina 3.2.2024 klo 17.00 Uusikaupunki Areenalla. Ottelua voit seurata Ruudusta klo 16.50 alkaen.