Pirkka Street Basket rantautuu Laitilaan ja Uuteenkaupunkiin – Edessä vuoden hauskin koulupäivä

6.09.2016

Pirkka Street Basket rantautuu Laitilaan ja Uuteenkaupunkiin – Edessä vuoden hauskin koulupäivä

Pirkka_Street_Basket_Ugi_2015

Valtakunnallinen Pirkka Street Basket -tapahtuma rantautuu Laitilaan torstaina 8. syyskuuta ja Uuteenkaupunkiin perjantaina 9. syyskuuta. 

Laitilan tapahtuma järjestetään K-supermarket Laitilan parkkialueella ja Uudessakaupungissa koululaiset pääsevät nauttimaan liikunnan riemusta Uudenkaupungin torilla. Koristapahtumat järjestetään klo 10.00-14.00 ja niihin osallistuu yhteensä liki 1000 alakoululaista.

Koripalloliiton ja Keskon yhteistyö jatkuu, kun Pirkka Street Basket -tapahtumat liikuttavat jälleen koululaisia ympäri Suomen. Kiertue matkaa syyskuussa yhteensä 10 paikkakunnalle, tavoitteenaan järjestää Vuoden hauskin koulupäivä ja tarjota liikunnan riemua tuhansille alakoululaisille.

Tapahtumien järjestämisestä Laitilassa ja Uudessakaupungissa vastaavat Uudenkaupungin Korihait, Pirkka, K-supermarket Laitilan ja K-supermarket Itäpoijun kauppiaat.

K-ruokakaupat haluavat edistää hyviä ruokailutottumuksia. Kauppias Raimo Saarinen tarjoaa Laitilan koristapahtumaan osallistuville koululaisille välipalaksi omenoita ja hedelmäsosetta raikkaan lähdeveden siivittämänä.

On hienoa, että lapset tulevat sankoin joukoin ottamaan osaa korisriehaan ja nauttimaan liikunnan riemusta. Tällaisilla tapahtumilla on myös luokan yhteishenkeä kohottava vaikutus, se jos mikä on tärkeää, toteaa Raimo.

​Jo lähes 20 000 lasta liikutettu

Koripalloliitto, koripalloseurat ja paikalliset K-kauppiaat järjestävät vuoden 2016 aikana alakoululaisille koripallotapahtumia ja Pikkusudet-koriskouluja ympäri Suomen. Näiden tapahtuminen tavoitteena on edistää lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia ja kannustaa nuoria liikkumaan.

Syksyn Pirkka Street Basket -tapahtumien jälkeen Koripalloliiton ja Keskon vuonna 2015 alkaneen yhteistyön aikana lähes 20 000 lasta on jo päässyt osallistumaan koripallotapahtumiin tai koriskouluihin.

Lisätietoja
Valmentaja Jarno Nikula, Uudenkaupungin Korihait, puh. 040 588 7758, jarno.nikula@korihait.fi

Kauppias Raimo Saarinen, K-supermarket Laitila, puh. 0440 527 306, raimo.saarinen@k-supermarket.fi

Kauppias Jarmo Elomaa, K-supermarket Itäpoiju, puh. 050 304 7552