Reissupelit päättyvät Kouvolaan

24.03.2017

Reissupelit päättyvät Kouvolaan

36 ottelun runkosarja on kahta viimeistä näytöstä vaille nähty. Korihaiden viimeinen matkakoitos suuntautuu Kouvolaan perjantaina. Mansikka-Ahon urheiluhalli on paikka, jossa petokala on ani harvoin juhlinut.

Pieti Poikolan ryhmä on kuudentena huipputasaisessa Korisliigan keskikastissa. Samoissa pisteissä on myös Kobrat ja BC Nokia.

Korihaiden ehkä karmein tappio on juuri Kouvoja vastaan. Taannoin Uudessakaupungissa haiparvi johti kolmella pisteellä, kun Kouvot lähti viimeisten sekuntien koittaessa omasta päästä liikkeelle. Ukilaispuolustukselle sattui megaluokan virhe, kun Michael Cuffee päivysti yksin kulmassa ja tasoitti pelin kolmosella. Jatkoajalla Kouvot hoiti homman edukseen. Cuffee pelasi silloin ensimmäisiä pelejä Kouvojen paidassa ja jos tiedettäisiin sama kuin nyt, niin jenkki tuskin olisi saanut olla reunassa yksikseen. Cuffee on nimittäin ylivoimaisesti sarjan tarkin kolmostykki yli 50 prosentin osumatarkkuudella.

Vahvarakenteinen Steven Pledger on sarjan kolmanneksi paras pistemies ja varottava on myös erittäin nopeaa Raheem Applebyta. Uusin tuttavuus James Sinclair on pelannut vasta kolme matsia, mutta on päässyt hyvin joukkueeseen sisään. Suomalaispelureista näkyvin on ollut 20-vuotias lupaava takamies Tuomas Hirvonen.

Korihait osoitti keskiviikkona Vilpasta vastaan, että pelitaso riittää hyvänä päivänä kovempien joukkueidenkin kanssa. Nyt on taas hyvä hetki treenata karsintoja varten. Myös niitä viime hetken tilanteita.