Ura Basket uuden valmentajan kanssa petokalan kimppuun

7.03.2020

Ura Basket uuden valmentajan kanssa petokalan kimppuun

Kristian Palotie luotsasi Ura Basketin liigatasolle ja johti joukkojaan myös korkeimmalla tasolla lähes kahden kauden ajan. Matka tuli päätökseen kuitenkin loppuviikosta ja Korihait astelee ensimmäiseksi vastustajaksi Ura Basketille, jota käskyttää nyt ensimmäisen kerran yhdysvaltalainen Andrew Johnston jr.

Mediahuomion kohteeksi tahtomattaankin joutunut Ura Basket on edelleen mukana kilpajuoksussa viimeisestä pudotuspelipaikasta. Joukkueelta on lähiaikoina nähty monenlaisia esityksiä. Muutaman rökäletappio välissä joukkue nitisti tuikitärkeässä pelissä Kouvot kotikentällään pistein 77-74.

Jenkkipelaajat ovat vaihtuneet moneen kertaan. Viimeisin muutos oli kova kolaus iskukykyyn, kun Darious Moten pakkasi laukkunsa ja siirtyi Puolaan. Myös loukkaantumiset ovat tuoneet lisähuolia, joista viimeisimpänä lahjakkaan Trey Niemen menetys sairastuvalle.

Uran kokoonpanossa tutuin mies on tietenkin Marius Van Andringa. Lähes kaksi kautta haipaidassa taistellut Van Andringa pistää koko sarjan ahkerimmin palloa ilmaan kolmosviivan takaa ja omaa yli 12 pisteen ottelukohtaisen pistekeskiarvon.

Korihaiden ja Uran kohtaamisissa on edetty pelkkien vierasvoittojen merkeissä. Ura vohki pinnat molemmilla kerroilla Uudestakaupungista ja haiparvi kävi käkenä toisten pesillä vuorostaan Kaarinassa. Ja Korihait luonnollisesti yrittää jatkaa tätä linjaa lauantaina kymmenentenä olevan Uran vieraana.

Poikkeuksellisesti vasta klo 19 alkava ottelu näytetään tuttuun tapaan livenä Elisa Viihde Sportilla.