Vanhat Biisonit kohtaavat Espoossa

2.01.2018

Vanhat Biisonit kohtaavat Espoossa

Damion Dantzler ja Jeb Ivey nostelivat yhdessä Pantteri-patsasta keväällä 2012 ja 2013. Bisons hävisi liigakartalta tehdäkseen nyt uutta nousua, mutta herrat Dantzler ja Ivey ahertavat koriksen parissa muualla. Dantzler komentaa Korihaiden miehistöä kentän laidalta ja pelintekijä Ivey määräilee Espoo Unitedin sällejä kentältä käsin. Näiden vanhojen Biisonien kohtaaminen on edessä huomenna Espoossa.

Petokala sai isän kädestä Korisliigan sarja-avauksessa Espoossa. Pohitullissa mentiin jo tasaisemmissa merkeissä, mutta kymmenen pinnan erolla sarjapinnat vohki United. Kauden kolmanteen kohtaamiseen lähdetään taas hieman erilaisella kokoonpanolla, joka valitettavan tutusti sisältää kysymysmerkkejä.

Korihait lähtee katkaisemaan tappioputkeaan Espooseen keskiviikkona. Kuva: Mainostoimisto Grafesko

Matt Gibsonin Vilpas-pelissä taittama nilkka vaatii edelleen lisätutkimuksia ja mies tuskin on keskiviikkona mukana. Myös muilla pelaajilla on ollut pikkuvammoja.

United on jämähtänyt pieneen tappioputkeen, kun takana on neljä hävittyä matsia. Silti joukkue taistelee vahvasti viimeisistä pudotuspelipaikoista.

-Meillä on muistissa tuo edellinen reissu tänne ja sitä emme halua uudelleen. He ovat pelanneet hieman ailahtelevasti, mutta tiedämme kuitenkin millaisesta joukkueesta on kyse, Korihaiden kakkoskoutsi Petri Helminen muistutti.

Helmisen mukaan ryhtiliikettä edelleen haetaan. Vilpas-matsin alku kieli parempaa, mutta Gibsonin loukattua Korihaiden pakka hajosi. Joukkue on harjoituksissa edelleen keskittynyt puolustuspeliin ja hyökkäysvalintoja halutaan myös muuttaa.

-Damion on tehnyt hyvää työtä puolustuksen kehittämiseksi ja tietää, mitä pitää tehdä. Olemme hyökkäyksessä liikaa hyppyheittojoukkue. Meidän pitää päästä korille useammin ja sitä kautta myös vapariviivalle, Helminen vaati.

Uusi vuosi alkaa Korihaiden osalta vieraspelipainotteisesti. Kolme ensimmäistä tammikuun matsia ovat vieraskentällä.