Vierasotteluinfo: Kauhajoki – Korihait 2.12.2023

29.11.2023

Vierasotteluinfo: Kauhajoki – Korihait 2.12.2023

Korisliigan runkosarjasta on yksi kierros pelattu, joten on aika kohdata joukkueet uudestaan. Viimeistään nyt alkaa katseet kiinnittyä kuuteen ylemmän jatkosarjan paikkaan, jotka oikeuttavat myös suoraa pääsyä pudotuspelien puolivälieriin.

Korihait on tässä taistelussa vahvasti mukana voitettuaan seitsemän ottelua ensimmäisestä 11 ottelusta. Toisen kierroksen avausottelussa vastaan asettuu Karhu Basket Kauhajoen IKH Areenalla. Viime vuosien kestomenestyjän kone on yskähdellyt alkukauden voitettuaan neljä ottelua kymmenestä ja sijoitus tällä hetkellä yhdeksäs. Mutta mitä pidemmälle kausi etenee, sen vaarallisempi joukkue Karhu varmasti tulee olemaan. IKH Areenalla nähdään varmasti ärsytetty kotijoukkue, sillä kauden avauskohtaamisessa Korihait päihitti Karhu Basketin, joten kalavelkoja lienee maksettavana. Kotijoukkue on myös tuosta ottelusta reippaasti uudistunut, sillä joukkueen riveihin on liittynyt ulkomaalaispelaajat Samuel Givens, Courtney Fortson ja Vincent Sanford.

Tiistaina tappion Seagullsille kokenut haiparvi saa viininpunaisen kannattajaryhmän fanibussin tuomana Kauhajoelle, joten tunnelma on varmasti taattu lauantai-iltana Kauhajoella!

Pelaajavertailut ja tilastot

Paikka: IKH Areena (Pikikuja 16, Kauhajoki)

Ottelu alkaa: 18:00

Fanibussi: Lähtö Ugin linja-autoasemalta klo 12.30. Muista varata käteistä lipunmaksua varten.

TV ja striimi: Ruudusta klo 17:50 alkaen

Vieraspelikatsomo: Public House Olkkari (Alinenkatu 24)

Liveseuranta: Korihaiden Instagram– ja X-tileiltä

Valmentajien kommentit

Janne Koskimies, Kauhajoki

”Kovuus kamppailupelaamisessa on saatava aivan eri tasolle kuin keskiviikkona Tampereella, jolloin vastustaja haki lähes puolet kaikista levypalloista meidän korin alla. Korihait pystyvät asettamaan kentälle isokokoisen viisikon Ogunyemin ja Aallon ollessa kentällä samaan aikaan. Tähän ja tietysti palloscreenitilanteiden puolustamiseen meidän on löydettävä oikeat keinot.”

Darko Mihajlovic, Korihait

”Jälleen vaikea vierasottelu edessä. Karhulla on paljon enemmän laatua joukkueessa, mitä sarjasijoitus antaa kertoa. Tulee olemaan tärkeä vastata heidän intensiiviseen peliin ja huolehtia levypalloista oman korin edustalla.”

Kokoonpanot

Kauhajoki

Courtney Fortson, Eemi Luukkonen (GTD 75%), Shawn Hopkins, Oliver Kanden, Eero Innamaa, Jussi Ikkelä, Joona Hakamaa, Topias Palmi, Samuel Givens.

Sivussa: Vincent Sanford, Horace Spencer

Korihait

Javion Ogunyemi, Viljami Arvonen, Wesley Person Jr., Bojan Sarcevic, Joni Herrala, Travis Jocelyn, Valtteri Pihlajamäki, Jalen Jackson, Thomas Vehmanen, Mikael Aalto.

Sivussa: Akseli Arvonen

GTD 75% = pelaaja on todennäköisesti mukana ottelussa
GTD 25% = pelaaja on todennäköisesti pois pelistä