Vierasotteluinfo: Lahti Basketball – Korihait 14.10.2023

10.10.2023

Vierasotteluinfo: Lahti Basketball – Korihait 14.10.2023

Lauantaina Korihait matkustaa mastokaupunkiin Lahti Basketballin vieraaksi. Kotijoukkue hakee vielä kauden avausvoittoaan ja vierasjoukkue yrittää palata voittojen tielle tiistaisen avaustappion jälkeen. Lahtelaisten kapteeni Erik Sajantila on ensimmäisissä otteluissa ollut pitelemätön 34 pisteen keskiarvolla. Tiistaina Sajantila upotti Bisonsia vastaan hurjat 49 pistettä.

Lahtelaisten vahvuus on heittovoima, ukilaisten vahvuudet löytyvät korin alta. Kumman vahvuus syö toisen? Se selviää lauantaina klo 16.00 alkaen.

Paikka: Lahti Energia Areena (Salpausselänkatu 7, Lahti)

Ottelu alkaa: 16:00

TV ja striimi: Ruudusta klo 15:50 alkaen

Vieraspelikatsomo: Public House Olkkari (Alinenkatu 24)

Liveseuranta: Korihaiden Instagram– ja X-tileiltä

Valmentajien kommentit

Tom Cooman, Lahti Basketball

”Viime ottelussa näytimme väläyksiä siitä, mitä me osaamme tehdä. Voittaaksemme tarvitsemme jokaisen panosta koko ottelun aikana. Emme vielä kykene siihen. Meillä on ollut hyviä henkilökohtaisia suorituksia, mutta joukkueaspekti on puuttunut. Vastaavasti Korihailla on mennyt huvin. He ovat pelanneet ensimmäisissä otteluissa erinomaisesti. Heidän aggressiivisuutensa sekä pelaajien tehokas hyödyntäminen on aiheuttanut vaikeuksia muille. Olemme valmistautuneet siihen, mitä he haluavat tehdä. Meillä on takana kaksi kovaa harjoitusta, jossa pelaajat ovat nousseet esiin. Nyt meidän täytyy toteuttaa suunnitelmaamme tasaisesti.”

Darko Mihajlovic, Korihait

Lahti on nuori ja energinen joukkue, joka juoksee ja heittää hyvin. Tässä ottelussa kohtaavat kaksi erilaista joukkuetta, ja meidän täytyy keskittyä oman pelimme toteuttamiseen, jotta pääsemme taas voittojen makuun.”

Kokoonpanot

Lahti Basketball

Harrison Cleary, Bobby Platunis, Erik Sajantila, Eetu Lähdetniemi, Ville Tolonen, Pyry Kaunola, Elias Harden, Tiitus Turtinen, Ville Karvonen, Kalle Koivunen, Jan-Viljam Homanen.

Sivussa: Arttu Saarijärvi, Petrus Stock.

Korihait

Javion Ogunyemi, Viljami Arvonen, Wesley Person Jr., Bojan Sarcevic, Joni Herrala, Travis Jocelyn, Akseli Arvonen, Valtteri Pihlajamäki, Jalen Jackson, Thomas Vehmanen, Mikael Aalto.

GTD 75% = pelaaja on todennäköisesti mukana ottelussa
GTD 25% = pelaaja on todennäköisesti pois pelistä