Viimeinen neljännes liikkeelle

1.03.2020

Viimeinen neljännes liikkeelle

Tampereella aloitettiin sarja ja tamperelaisia vastaan pistetään viimeinen neljännes tulille. Siis kaikkia vastaan vielä yksi kohtaaminen ja sitten katsotaan, missä ollaan. 

Pyrinnön edellinen visiitti Uuteenkaupunkiin syöpyi mieliin kahdesta asiasta. Ensimmäisen kerran tällä kaudella Korihait taisteli voitosta viimeiseen sekuntiin asti ja tämä jäi samalla Jordi Justen viimeiseksi matsiksi haikoutsina.

Pyrinnöllä on edelleen hyvät mahdollisuudet lähteä pudotuspeleihin kotietu takataskussa ja KTP:n ohittaminen on varmasti yksi loppukauden päätavoitteista. Joukkue on rohmunnut voitoistaan 12 kotikentällä ja vain kuusi vieraskentällä, joten Pyynikillä yleensä kulkee paremmin.

Sami Toiviaisen valmentama porukka heittää vapareita erittäin tarkasti, pitää hyvää huolta pallosta ja luottaa entisiin haipelureihin. Antero Lehto, Panu Peltokangas, Justus Kilpinen ja Petri Heinonen palaavat tuttuihin maisemiin. Toivottavasti mukana on myös nuori mies, jolle Pohari oli joskus toinen koti. Korihaiden kasvatti Eero Lehtonen on hienosti murtautunut Pyrinnön liigamiehistöön tahkoten ajoittain myös divarin puolella.

Haileirissä terveysmurheet ovat tuoneet ylimääräistä päänvaivaa viikon aikana ja tilanne on edelleen hieman arvoitus. Toivotaan, että sunnuntain iskukyky on kohdallaan ja myös miehet terveinä.

Ottelu vihelletään käyntiin Uusikaupunki Areenalla tänään sunnuntaina 1.3. klo 17!