Voi Bojan ja ne palloscreenit!

12.10.2018

Voi Bojan ja ne palloscreenit!

Haiparvi haastaa hallitsevan mestarin lauantaina kotihallissa.

Tuttu hahmo pomputtelee pallon hyökkäysalueelle ja vinkkaa päätä pidemmälle körmylle, että tulepas jeesaamaan. Sitten tehdään pallolliselle tilaa ja pelivälinettä pitelevä partasuu karkaa pieneksi hetkeksi puolustajaltaan. Katse oikealle ja syöttö keskelle, vapaa mies menossa korille ja kaksi pistettä.

Tämä luonnehdinta ei ole mistään Elmo-kuunnelmasta. Tämä on totisinta totta, kun meille niin tuttu Bojan Sarcevic pyörittää Kauhajoen Karhun peliä. Lauantaina Korihait yrittää kotikentällään laittaa hiekkaa lapiokaupalla Sarcevicin rattaisiin. Haikippari Marius Van Andringan mukaan keinot ovat olemassa. Eri asia onkin sitten, saadaanko ne toimimaan.

-Kyllä heidän pelinsä aika vahvasti Sarceviciin kulminoituu ja siihen palloscreeniin. Valmentaja (Dantzler) on tehnyt hyvän suunnitelman ja sitä yritämme lähteä toteuttamaan. Jos siinä onnistumme, meillä on mahdollisuudet, Van Andringa uskoi.

Kauhajoen koriskevät päättyi suureen riemuun, kun seurahistorian ensimmäinen Suomen mestaruus varmistui. Hallitsevan mestarin ryhmästä on syytä noteerata jenkki Rene Rougeau, joka oli mukana jo viime kaudella. Kovimman pistemäärän Kauhajoen avauspelissä taiteili Durrell Summers (29p.).

Korihaiden ensimmäinen kotiottelu alkaa lauantaina kello 17. Tervetuloa Poharille Bojan sekä kotiyleisö!