Voittoputken virittelyä

23.11.2019

Voittoputken virittelyä

Kauden toista voittoa haetaan Suomen Turusta lauantaina, kun Kupittaan palloiluhallissa kohdataan Ura Basket. Kuva: Vilma Sappinen

Voitontanssit on keikuttu ja nyt ryhdytään taas sovittelemaan uutta matoa koukkuun. Mikäs olisikaan mukavampaa kuin viritellä pientä voittoputkea saman tien? Paikka siihen tulee lauantaina, kun vastassa on Ura Basket vieraskentällä.

Paljon on muuttunut sitten viime kohtaamisen. Poharilla Ura oli huomattavasti nopeampi ja intensiivisempi joukkue ja meni ansaitusti menojaan. Sen jälkeen Korihailta on vaihtunut päävalmentaja ja jopa kolme jenkkiä, kun Anton Cookia tuuraa nyt Reggie Dillard.

Helppoa ei ole kaarinalaisillakaan ollut. Viimeisestä pelistä kuudesta matsista on vain yksi voitto, tosin sitäkin komeampi sarjakärki Vilppaasta. Kaikissa kuudessa pelissä omissa on kolissut yli 90 pinnan verran, joten puolustus on nyt keskivertoa suuremmassa roolissa. Samoin kahden pisteen heittotarkkuus, sillä vastakkain ovat sarjan kaksi heikointa tässä kategoriassa.

Stephaun Branch on Uralle lähes kaikki kaikessa. Mies oli alkukaudesta pitelemätön, mutta Branchin hiipuminen on hidastanut joukkueenkin menoa. Branch on pistetilaston kakkonen ja levyritilaston kolmonen. 

Viime kauden haikapteeni Marius Van Andringa pelaa paljon ja pistää palloa pussiin 11 pisteen keskiarvolla.

Korihaiden kaksi edellistä peliä on ratkennut vasta viimeisen heiton myötä. Suoritustason vakiinnuttaminen on edelleen haaveissa ja voisihan sitä sarjapisteitäkin haalia. Fiilis on avausvoiton jälkeen hyvä, sitä yritetään nyt jatkaa.

Suora lähetys ottelusta starttaa Elisa Viihde Sportilla klo 16.50. Selostuskopissa Tapio Suomista tuuraa meille tuttu ääni Siivosen Eero