Vuoroin vieraissa

9.01.2019

Vuoroin vieraissa

Keskiviikkoiltana otetaan toistamiseen yhteen Pyrinnön kanssa, tällä kertaa Tampereella. Kuva: Studio FotoMika.

Korisliigassa körötellään kohti puolivälin poijua. Muutama joukkue siihen etappiin on jo päässytkin ja petokala tulee perässä vauhdikkaan tammikuun aikana. Loppiaisena tuli Pyrinnöltä turkkiin, joten eiköhän kokeilla heti uudelleen. Tehdään ensin maisemanvaihdos, keskiviikkona väännetään Pyynikillä.

Petokalan pelaajatilanne on puhuttanut viime aikoina ja isketään nyt muutamia faktoja pöytään. Mario Edwardsin kuntouduttua kaikki amerikkalaiset ovat nyt pelikuntoisia ja kaikki viisi ovat ainakin toistaiseksi myös palkkalistoilla.

Emil Djeenin vamma uusiutui ja mies on poissa vahvuudesta useamman viikon. Miikka Marttinenkaan ei pysty auttamaan joukkuetta tämän kiireisen ajanjakson aikana. Marttinen on poissa arviolta kaksi viikkoa. Kapealla miehistöllä siis mennään.

Loukkaantumishuolet piinaavat myös tamperelaisia ja runkomiehiä on heilläkin sivussa. Nuorisokaarti on saapunut helpottamaan tilannetta ja Pohitullissa muutaman minuutin mallikkaasti pelannut Tuomas Flinck saa nyt seurakseen divarista tulevan Joni Pohjosen.

Sunnuntain pelissä Korihait sai Pyrinnön tehokkaan hyökkäyksen rikki paikkapuolustuksella ja on varmaa, että taktinen sekoittaminen on varmasti nytkin Damion Dantzlerin suunnitelmissa.