Korihaiden Nick Stampleylle varoitus

7.02.2023

Korihaiden Nick Stampleylle varoitus

Suomen Koripalloliiton kurinpitopäällikkö Tero Kankaanpää on määrännyt Korihaiden Nick Stampleylle ja Tapiolan Hongan Malcolm Duvivierille varoitukset.

Erotuomari teki raportin Korihaiden pelaajan Nick Stampleyn ja Hongan pelaajan Malcolm Duvivierin käytöksestä välittömästi ottelun jälkeen joukkueiden kättelyssä. Kättelyssä pelaajien välillä on ollut epäasiallista sananvaihtoa ja tönimistä, jonka seurauksena erotuomarit ja joukkueiden muut pelaajat ovat estäneet fyysisen kontaktin mahdollisen jatkumisen.

Kurinpitopäällikkö katsoo pelaajien provosoineen toisiaan ottelun päättymisen jälkeen kättelytilaisuudessa sanallisesti ja käyttäytyneen aggressiivisesti. Duvivier on tönäissyt Stampleyä ja Stampley on tämän jälkeen pyrkinyt aggressiivisena kontaktiin Duvivierin kanssa. Tuomareiden ja pelaajien väliintulo on estänyt vakavamman yhteydenoton.

Kokonaisuutena voidaan katsoa, että molempien pelaajien käytös on ollut raportin mukaisessa tilanteessa ilmeisen epäurheilijamaista, mutta on vielä varoituksella sovitettavissa.

Edellä olevan perusteella kurinpitopäällikkö määrää Korihaiden Nick Stampleylle ja Hongan Malcolm Duvivierille varoituksen.

– Koripalloliiton tiedote –